Naamsverandering bioscopen CineMec Ede, Utrecht en Nijmegen

vrijdag 06 juli 2018 - 13:23

De bioscopen en congreslocaties CineMec Ede, Utrecht en Nijmegen zetten hun activiteiten vanaf zaterdag voort onder nieuwe namen Pathé Ede, Pathé Utrecht Leidsche Rijn en Pathé Nijmegen. Daarmee verdwijnt de naam CineMec.

De drie bioscopen in Ede, Utrecht en Nijmegen vieren de naamsverandering met een Pathé Feestweek. In Ede en Utrecht is dat in de week van 16 t/m 22 juli en in Nijmegen van 23 t/m 29 juli. Kids kunnen voor slechts zes euro (exclusief toeslagen) een nieuwe film bezoeken. Wie een Kidsticket koopt in de zomer, krijgt bij deze films een gratis cadeautje. Voortaan kunnen kinderen t/m elf jaar altijd voor maar zes euro naar de film.

Volwassenen kunnen via www.pathe.nl/welkombijpathe een code aanvragen waarmee ze van 15 juli t/m 1 augustus eenmalig voor slechts zes euro een film naar keuze kunnen bezoeken.

In september 2014 werd een overeenkomst getekend, waarbij het CineMec-label eigendom werd van Pathé Holding BV. CineMec Ede bestond toen al vijftien jaar en in 2015 openden CineMec Utrecht en Nijmegen.