Ronnie Flex en Steffen Morrison eerste gasten Ladies of Soul 2019

donderdag 12 juli 2018 - 14:56

Rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison staan 15 en 16 februari 2019 als special guests in de concertreeks van Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Ronnie Flex: “Ik ben opgegroeid met veel muziekgenres en zeker met soul en r&b. Bij het maken van nieuwe nummers haal ik vaak daar mijn inspiratie vandaan. De Ziggo Dome show en muziek van Ladies of Soul spreken mij dan ook zeer aan, het past bij waar ik vandaan kom en bij wie ik nu ben. We gaan er een mooi feestje van maken.”

Candy Dulfer over de komst van Ronnie Flex in de show: “Dat wordt zo’n vet moment straks! Ook al lijkt Ronnie’s muziek voor mensen iets heel anders dan de soulmix die wij brengen, uiteindelijk komt het allemaal van dezelfde bron. Soul, funk, hiphop, disco, het heeft allemaal hetzelfde DNA. Wij zijn enorm fan van Ronnie en samen met hem gaat het dak er zeker af!”

Steffen Morrison groeide op met de tunes, moves en grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals en Ray Charles. Vorig jaar vervulde Steffen de hoofdrol als zanger van bekende STAX klassiekers in de theatershow I’m A Soulman, gebaseerd op het verhaal van het legendarische platenlabel STAX.

Edsilia Rombley over Morisson: “We volgen Steffen al een tijdje en zijn genre en geluid passen zo goed bij wat Ladies of Soul is, waar we voor staan en wat we willen brengen. Zoals ieder jaar vertolken we in 2019 een aantal bekende soulclassics en juist daarom is Steffen zo’n goede match. Hij heeft een prachtige, soulvolle stem en verdient een groot podium om dit geluid te delen. Er staat het publiek weer echt iets moois te wachten!”

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Voor de shows van Ladies of Soul op 15 en 16 februari 2019 zijn nog tickets verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl