Jongerenplatform First doorbreekt vijf miljoen views per maand op YouTube

maandag 10 september 2018 - 14:18

Het YouTube-kanaal van First, het jongerenplatform van Ziggo, heeft de grens van vijf miljoen views per maand doorbroken. Volgens Ziggo is het kanaal qua YouTube-bereik in de Benelux een van de grootste jongerenplatformen van een zender, merk of omroep.

First richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van YouTube, entertainment, populaire muziek en andere (online) actualiteiten. Vrijdag 7 september zijn er 5.074.248 views gemeten over de laatste 30 dagen door Socialblade.com, dat de online YouTube-statistieken en overzichtspagina's bijhoudt.

First is ook wekelijks live te zien op televisie, exclusief op Ziggo kanaal 13. In de liveshow, gepresenteerd door Veras Fawaz, YousToub, Dzifa Kusenuh en Ouassima Tajmout, zitten wekelijks bekende gasten zoals Famke Louise, De Jeugd van Tegenwoordig, Josylvio, Esko, Thomas van StukTV, Koen Kardashian, Zwanetta en Donnie.

Het YouTube-kanaal van Ziggo’s First is groot geworden met YouTube original series als Dure Dingen, Lieve Latifah en Beter dan je Moeder.