Over Entertainment Business

Entertainment Business is een uitgave van iMediate Business Publishing, onderdeel van iMediate. Deze uitgeverij is sinds 1990 actief en exploiteerde in eerste instantie alleen eigen uitgaven waaronder Muziek en Beeld en de Video Verhuur Top 50. In de jaren die volgden werd Muziek en Beeld uitgebreid en eind 2007 kreeg deze vakuitgave een nieuwe titel: Entertainment Business.

Entertainment Business richt zich op de markt voor home-entertainment (muziek, film en games) en live-entertainment en is opgebouwd uit verschillende componenten:

  • het maandelijkse magazine,
  • de dagelijkse digitale nieuwsbrief,
  • seminars/events,
  • de website www.entertainmentbusiness.nl,
  • EB Festival Guide

Via al deze uitingen brengt EB actueel nieuws, analyses, beschouwingen, columns, interviews en achtergronden.
Entertainment Business is al ruim dertig jaar een onmisbaar vakblad voor iedereen die professioneel actief is in de entertainmentsector. Het platform is een sterk merk in de Benelux en geeft autoriteit mee aan de opgenomen advertenties. Zowel het magazine als de e-mailnieuwsbrief en de website hebben een hoge kwalitatieve waarde. Alle belangrijke beslissers worden bereikt en met een meeleesfactor van 4,8 ontgaat de vakuitgave niemand in de entertainmentbranche.