Suicide Squad | 3 december op (3D) Blu-ray, DVD en 4K UHD

maandag 31 oktober 2016 - 16:51

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 3 december de Blu-rayTM en DVD release van SUICIDE SQUAD, de op bekende DC Comics personages gebaseerde actiefilm van David Ayer (Fury, End of Watch). De film is vanaf 18 november verkrijgbaar via iTunes.

De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness), Oscar® winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Run All Night, The Killing), Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) en Oscar® genomineerde Viola Davis (The Help, Doubt). De extended cut Steelbook editie en Blu-ray bevat maar liefst 13 minuten niet eerder vertoond filmmateriaal. De actie spat van het scherm met de waanzinnige en onbevreesde Super Schurken die zich inzetten tegen groter kwaad.

Synopsis Suicide Squad:
Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

De Amerikaanse inlichtingenofficier Amanda Waller (Viola Davis) heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Suicide Squad is geschreven en geregisseerd door David Ayer en geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten. De soundtrack van Suicide Squad werd wereldwijd warm onthaald.

Releasedatum: 3 december 2016 (18 november via iTunes)
Speelduur: 123 minuten, exclusief bonusmateriaal
Kijkwijzer: 12; angst, geweld, grof taalgebruik