A’DAM – E.V.A. 3 is vanaf 26 januari verkrijgbaar op dvd

donderdag 15 december 2016 - 10:47

Op 26 januari 2017 brengt September Film de tv-serie A'DAM - E.V.A. 3 uit op DVD. Voor het derde seizoen van de veelgeprezen drama serie staat hetzelfde team makers garant dat verantwoordelijk was voor het succes van de eerste twee series, onder wie scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm (o.a. All Stars) en regisseur Norbert ter Hall.

A’DAM – E.V.A. (Amsterdam En Vele Anderen) is het ontroerende en meeslepende liefdesverhaal tussen de Zeeuwse plattelandsjongen Adam de Heer en de stadse Eva van Amstel. Maar het is ook het verhaal van honderden andere bewoners en bezoekers van de hoofdstad van Nederland. In het eerste seizoen hebben we gezien we hoe Adam en Eva elkaar ontmoeten en van vreemden vrienden worden en daarna geliefden. In het tweede seizoen verwachten Adam en Eva hun eerste kind en worden ze ouders van hun baby Valentijn. In dit derde en tevens laatste seizoen van de prijswinnende serie gaan Adam en Eva nóg een stap verder: ze worden pleegouders van Patty en Mingus en krijgen in één klap de zorg over twee pubers toevertrouwd. Hoe zal dit ze afgaan? Ook de andere vaste personages keren in dit seizoen weer terug, zoals Eva’s steun en toeverlaat Harm-Jan die in het huwelijksbootje stapt met Jerom en Adam’s jeugdvriend uit Zeeland Timo Bokkema.

A’DAM – E.V.A. is een zinderende mozaïekvertelling over de stad, het leven en de liefde. Van de makers van Dunya en Desie, ’t Schaep met de 5 Pooten en Waltz.

Release datum:
26 januari 2017 (DVD-Box)

Regie: Norbert Ter Hall
Scenario: Robert Alberdingk Thijm
Cast: Eva van de Wijdeven, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Rutger Remkes, Shahine El Hamus, Susan Radder, Sanne den Hartogh, Pauline Greidanus, e.v.a.
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Nederlands, Engels, Spaans
Genre: Comedy/Drama
Lengte: 8x +/- 50 minuten
Extra’s: Videoclip ‘In de kringloop’ van Diggy Dex