Sub-Zero nu in Injustice 2

dinsdag 11 juli 2017 - 14:34

Vandaag hebben Warnfbeelding is verwijderd door afzender. SUBZERO_DLC.jpger Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment bekendgemaakt dat Sub-Zero nu beschikbaar is in het bekroonde Injustice™ 2 voor spelers die in het bezit zijn van de Injustice™ 2 Ultimate Edition, Injustice™ 2 Digitale Deluxe Edition, Injustice™ 2 Ultimate Pack of Fighter Pack nr. 1.

Deze nieuwste aanvulling op de personages is afkomstig uit Mortal Kombat™, de klassieke megahit-franchise van NetherRealm Studios, en draagt een gloednieuw kostuum ontworpen door de wereldberoemde Jim Lee, mede-uitgever bij DC Entertainment.

Sub-Zero is vanaf 18 juli verkrijgbaar in de PlayStation®Store en Xbox Store.

Injustice™ 2, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is verkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One.

Kijk voor meer informatie over Injustice™ 2 op www.injustice.com. Praat mee over Injustice™ 2 op Facebook (https://go.wbgames.com/Facebook), Twitter (https://go.wbgames.com/Twitter), en de officiële fora (https://go.wbgames.com/Forums).