The Boss Baby is vanaf 6 september verkrijgbaar

donderdag 03 augustus 2017 - 10:49

THE BOSS BABY neemt je mee in het komische verhaal over een baby die de toekomst van een gezin volledig verandert. Deze familiefilm waarmee heel het gezin gegarandeerd in een deuk ligt, komt binnenkort uit op (3D) Blu-ray, 4K Ultra HD Blu-ray en DVD. Dus pak wat popcorn, kruip op de bank met de kids en laat je meeslepen door de spannende avonturen van Tim en zijn nieuwe broertje.
                                                        
Synopsis
DreamWorks Animation presenteert de meest hilarische familiefilm van het jaar: The Boss Baby! Als de zevenjarige Tim Templeton een klein broertje krijgt, valt hij abrupt van zijn roze wolk. De aandacht van zijn ouders gaat vanaf dat moment namelijk volledig uit naar de bijzondere baby in pak met aktetas - vanaf nu is hij de baas. Tim komt erachter dat de Boss Baby op een geheime missie is. Met lichte tegenzin gaat hij samen met zijn broertje het avontuur aan dat de wereld wel eens voorgoed zou kunnen veranderen!

   BEKIJK DE TRAILER      

Cast 
Van de regisseur van de succesvolle Madagascar-reeks, Tom McGrath, komt een hilarische avontuurlijke komedie over familie en eigendom. Acteurs als Alec Baldwin (The DepartedSaturday Night Live), Lisa Kudrow (Friends), en Steve Buscemi (Fargo, Boardwalk Empire) en talkshowhost Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!) spraken de Engelse stemmen in. De Nederlandse versie van The Boss Baby werd ingesproken door Buddy Vedder (GTST), Stijn van der Plas (MeesterSpion) en cabaretier Guido Weijers. 

4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD 
Op de 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD van The Boss Baby staan veel leuke extra’s zoals ‘De Forever Puppy-infomercial’, ‘De Boss Baby en Tims schattenjacht door de tijd heen’ en nog veel meer.