Battlefield 1 Revolution en Battlefield 1 Incursions aangekondigd

dinsdag 22 augustus 2017 - 13:39

DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), onthulde vandaag een revolutie voor Battlefield™ 1.

In de volledige Battlefield 1-ervaring kunnen spelers in Battlefield 1 Revolution het ontstaan van totale oorlogsvoering ervaren via epische multiplayer-veldslagen waarbij geen gevecht ooit hetzelfde is. Meeslepende singleplayer oorlogsverhalen, meer maps, diepere progressie en nieuwe speltypen, en dat allemaal in één pakket. Battlefield 1 Revolution is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Origin op de PC.

Daarnaast wordt in samenwerking met de spelers een nieuwe, intense speelervaring ontwikkeld: Battlefield 1 Incursions, speciaal bedoeld voor competitief gamen. Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de closed alpha in september.

Battlefield 1 Revolution is de ultieme manier om je aan te sluiten bij de Battlefield-community en oorlog te ervaren op een ongekende manier. Battlefield 1 Revolution bevat de basisgame Battlefield 1 en de Battlefield 1 Premium Pass, die vier thematische uitbreidingspakketten bevat*, elk met nieuwe maps, nieuwe speltypen en meer. Het is dé volledige Battlefield 1-ervaring. Spelers krijgen onmiddellijk toegang tot Battlefield 1 They Shall Not Pass, inclusief zes maps, waaronder de eerste nachtelijke maps van de game: Nivelle Nights en Prise de Tahure.

Spelers kunnen het gevecht verder uitbreiden met Battlefield 1 Revolution in Battlefield 1 In the Name of the Tsar, beschikbaar vanaf september. Ook kunnen zij in deelnemen aan amfibische oorlogsvoering in Battlefield 1 Turning Tides, verwacht in december, en meevechten in de meest beruchte veldslagen van de Eerste Wereldoorlog in Battlefield 1 Apocalypse, verkrijgbaar vanaf begin 2018.

Spelers die Battlefield 1 Revolution kopen ontvangen ook het Red Baron Pack, het Lawrence of Arabia Pack en het Hellfighter Pack, met daarin thematische wapens, voertuigen en emblemen, gebaseerd op beroemde helden en voertuigen.

Bezitters van Battlefield 1 Revolution of de Battlefield 1 Premium Pass hebben bovendien nu al de beschikking over Lupkow Pass: de eerste map van In the Name of the Tsar die uitgebracht wordt. In Lupkow Pass kunnen spelers het gevecht aangaan op de met sneeuw bedekte ravijnen en verraderlijke afgronden van de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens wordt in september de volledige uitbreiding uitgebracht, waarin spelers meer te zien krijgen van het grootste front van de oorlog, met het Russische leger, het dodelijke Vrouwenbataljon Batallion of Death, vijf nieuwe maps en twee nieuwe missies.

In the Name of the Tsar bevat ook 11 nieuwe wapens, de nieuwe zware bommenwerper Ilya-Muromets, de zware pantserwagen Putilov-Garford, het nieuwe speltype Supply Drop, nieuwe medailles, dog tags, servicesterren en meer. Het is de grootste update in de geschiedenis van Battlefield.

In de closed alpha van Battlefield 1 Incursions maken spelers kennis met een intense, competitieve ervaring die op teamwork is gefocust.

Spelers hebben al hun skills nodig in deze intense 5-tegen-5-gevechten. Die staan garant voor dramatische momenten, natuurlijk met de kenmerkende gameplay en voertuigen waar Battlefield bekend om staat. Vanaf september kunnen deelnemers aan de closed alpha kiezen uit acht verschillende uitrustingen (Trench Surgeon, Control Leader, AT Assault, Battle Mechanic, Mortar Support, Raid Leader, Shock Assault, Proximity Recon) op de aangepaste Battlefield 1-map Giant’s Shadow. Ze kunnen hogere rangen bereiken voor toegang tot betere wapens en vaardigheden, gebaseerd op een combinatie van tijd en prestaties. De closed alpha van Battlefield 1 Incursions is maar het begin van het werk dat het team in samenwerking met de Battlefield-community zal steken in een competitieve ervaring voor de lange termijn. De functies, content en systemen van Battlefield 1 Incursions kunnen nog veranderen tussen de closed alpha en het uiteindelijke product. De komende maanden maken we meer bekend over de structuur van de competitieve elementen en evenementen.