Warner Bros. Home Entertainment presenteert de leukste series tijdens de feestdagen

dinsdag 07 november 2017 - 14:44

Warner Bros. Home Entertainment presenteert de leukste series om te kijken tijdens de Feestdagen; voor iedereen die vrij is of moet wachten tot de maaltijd is gegaard in de oven, met deze series hoeft niemand zich te vervelen vanaf 13 december. Zo verschijnt de komedie Ballers seizoen 3 van HBO op DVD en het bloedstollende tweede seizoen van Blindspot op Blu-ray en DVD. Omdat december toch vooral draait om familie is Fuller House seizoen 1 op DVD ideaal om te kijken, of om cadeau te geven. Voor de liefhebbers van de Gilmore Girls verschijnt Gilmore Girls: A Year in the Life op DVD.

 

      December titels.jpg

TV-series:
* Ballers seizoen 3 op DVD

In het derde seizoen van deze HBO hitkomedie volgen we opnieuw de gepensioneerde voetbalster Spencer (Dwayne ‘The Rock’ Johnson), die wordt geconfronteerd met zijn verleden in een strijd met zijn grootste concurrent Andre Allen (Andy Garcia).        

Releasedatum:  13 december 2017  Speelduur: 10 afleveringen 30 minuten Kijkwijzer:  12, grof taalgebruik, seks, discriminatie en drugs en/of alcoholgebruik

* Blindspot seizoen 2 op Blu-ray en DVD
Jane Doe ontsnapt uit de CIA-bewaring nadat zij drie maanden werd gemarteld. Weller en zijn team worden geconfronteerd met nieuwe veranderingen binnen de FBI na de dood van Mayfair. Het team probeert ruimte te maken voor Nas Kamal en de nieuwe dubbel agent Jane werkt met Sandstorm om haar doel en haar verleden te begrijpen.

Releasedatum:  13 december 2017  Speelduur:  22 afleveringen van 41 minuten Kijkwijzer:  12, geweld, angst en grof taalgebruik

* Fuller House seizoen 1 op DVD
In het vervolg op het alom bekende Full House is D.J. Fuller moeder van drie jonge jongens en sinds kort weduwe. Daarom trekken haar zus en beste vriendin met tienerdochter bij haar in om te helpen.   

Releasedatum:  13 december 2017 Speelduur: 13 afleveringen van 25 minuten Kijkwijzer:  Alle leeftijden

* Gilmore girls: A Year in the Life op DVD       031_GILMOREGIRLS_101_WIN_00167R_cb639dd7.JPEG
In dit langverwachte gloednieuwe seizoen zien we hoe de levens van de Gilmore Girls zich hebben ontwikkeld. Supersnelle dialogen en vlijmscherpe referenties voeren opnieuw de boventoon in deze dramaserie.             

 Releasedatum:   13 december 2017  Speelduur:  4 afleveringen van 90 minuten  Kijkwijzer:  6, geweld en grof taalgebruik