Life is Strange Before the Storm Fysieke Limited Edition en Vinyl Edition

donderdag 18 januari 2018 - 18:04

SQUARE ENIX® kondigt aan dat fysieke Vinyl- en Limited-edities onderweg zijn van LIFE IS STRANGE™: BEFORE THE STORM, de nieuwste game in de bekroonde, multi-miljoenen verkopende franchise. Deze edities verschijnen op 6 maart 2018 in de VS en op 9 maart 2018 in PAL-gebieden, voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam). Naast deze fysieke versies, verschijnt op 6 maart in alle gebieden de digitale bonusaflevering getiteld Farewell.

De Limited Edition bevat een fysiek artbook met art uit Life is Strange: Before the Storm, plus een cd met de officiële soundtrack. Exclusief in de SQUARE ENIX Store is ook een speciale Vinyl Edition verkrijgbaar. Deze bevat naast alle content van de Limited Edition een exclusieve Vinyl-set met de officiële soundtrack.

LiS-beauty.PNG 
De Limited Edition en Vinyl Edition zijn nu beschikbaar als pre-order en bieden beide toegang tot ‘Farewell’, de bonusaflevering van Life is Strange: Before the Storm. In deze exclusieve aflevering zien spelers de terugkeer van een jonge Max Caulfield. In deze aflevering zijn de originele stemacteurs Ashly Burch & Hannah Telle terug voor hun rollen van Chloe en Max. Meer details worden onthuld in de recent verschenen video getiteld Farewell – Behind the Scenes die je hier kunt bekijken. 

Beide edities bieden ook toegang tot de volgende digitale content:

 • Mixtape Mode – Maak je eigen afspeellijst met muziek uit de officiële soundtrack van Life is Strange, terwijl je ernaar luistert verschijnen filmachtige scenes uit de game.
 • Outfit-pakket – Verander Chloe’s uiterlijk met drie nieuwe, complete kostuums. Inclusief Punk Doe-, Hawt Dawg Man- & Illuminati-outfits.
 • Episode 1 van het Life is Strange-seizoen.

Hieronder alle tracks van de soundtrack:

 1. Daughter – Flaws
 2. Koda – I Don’t
 3. Daughter – Glass
 4. Ben Howard – Black Flies
 5. Daughter – Youth
 6. Lanterns on the Lake – Through the Cellar Door
 7. Daughter – All I wanted
 8. Speedy Ortiz – No Below
 9. Daughter – A Hole in the Earth
 10. Broods – Taking You There
 11. Daughter – Burn it Down
 12. Wolf Alice – Bros
 13. Daughter – No Care
 14. Brody Dalle – Don’t Mess With Me
 15. Pretty Vicious – Are You Ready for Me