Naruto To Boruto: Shinobi Striker vanaf morgen verkrijgbaar

donderdag 30 augustus 2018 - 11:12

BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verheugd te bevestigen dat NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKERmorgen (31 augustus 2018) verschijnt voor PlayStation®4, Xbox One en pc via STEAM® en andere distributeurs. Online wordt het gevecht gevoerd in snelle, acrobatische 4 vs 4 ninja battles.

Spelers kunnen de strijd aangaan tegen andere teams met hun favoriete Naruto personages of zelf gecreëerde avatar om de beste ninja van de wereld te worden.

In de nieuw aangekondigde Ninja League kunnen spelers het online opnemen tegen andere Shinobi en de wereldranglijsten beklimmen. De eerste competitie vindt plaats van 31 augustus tot en met 20 september.

Het winnen van online matches levert spelers Grade Points op – deze zijn noodzakelijk om te stijgen op de ranglijst. Door het winnen van een match verdienen vechters punten, het verliezen van een match resulteert in het verliezen van punten. Afhankelijk van de winst/verlies ratio van spelers stijgen of zakken zij op de ranglijst. Bepaalde acties of bijdrages in elke match zorgen er echter voor dat er ook extra Grade Points kunnen worden verdiend.

Grades beginnen bij D, C, B, A en lopen door tot S. Binnen elke grade zijn nog eens vijf klassen van 5 tot 1. 

Aan het einde van elke Ninja League ontvangen spelers een beloning die gebaseerd is op hun eindstand en die van alle rangen daaronder. 

Beloningen voor de eerste Ninja League:

      NarutoSchedule.png 
 * Grade A en S beloningen zijn exclusieve nieuwe kostuums.  

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER
 is beschikbaar vanaf 31 augustus op PlayStation®4, Xbox One en PC via STEAM® en andere distributeurs.

Volg de acrobatische ninja battle op:
Officiële Facebook pagina: https://www.facebook.com/NarutoGames 
Officieel Twitter account: https://twitter.com/NarutoVideoGame 
Officiële Website: http://www.Naruto-VideoGames.com 
BANDAI NAMCO Games Europe Official Website: www.BandaiNamcoGames.eu