Katamari Damacy Reroll vanaf 7 december verkrijgbaar voor Switch en PC

maandag 17 september 2018 - 13:36

BANDAI NAMCO Entertainment Europa kondigt met trots de terugkeer van de onverschrokken prins en King of All Cosmos aan op 7 december 2018 in Katamari Damacy REROLL in de Nintendo Switch® eShop en PC Digital.

Een unieke visuele stijl en gave J-pop soundtrack maakt dit een werkelijk memorabele beleving voor iedereen met een jonge geest! Verken inventieve en dolle levels met een extreem kleverige bal (de Katamari), die in staat is om paperclips, boeken, auto's, gebouwen, bergen en zelfs continenten aan zich te laten plakken, terwijl deze alsmaar groter wordt.

Na een lange nacht met veel plezier heeft The King of All Cosmos alle sterren uit het heelal vernietigd. Jij speelt de rol van zijn zoon, The Prince, die naar de aarde reist om de missende hemellichamen opnieuw te maken door de Katamari over de planeet te rollen en alles op zijn weg te verzamelen.

Katamari Damacy REROLL bevat geremasterde graphics, cut scenes en nieuwe motion controls speciaal voor de Nintendo Switch versie. Door gebruik te maken van twee Joy-Cons in TV modus of table-top modus, kunnen spelers The Prince makkelijk verplaatsen met simpele polsbewegingen. Spelers kunnen ook in multiplayer modus spelen op de Nintendo Switch met één Joy-Con per persoon.