Previews - Films

Intouchables - Filmfreak

De Franse film Intouchables werd in Frankrijk bezocht door bijna 20 miljoen bezoekers, 837.722 Nederlanders zagen Intouchables in de bioscoop.

lees verder
Cabin In The Woods - Dutch Film Works

Josh Whedon is geen onbekende naam in Hollywood. Zo was hij verantwoordelijk voor onder meer de televisieseries Buffy The Vampire Slayer en Angel en de box office-hit The Avengers.

lees verder
Spartacus Gods Of The Arena - 20th Century Fox Home Entertainment

Deze miniserie speelt zich af voor Spartacus Blood And Sand. Voordat de legendarische Spartacus de grootste gladiator van het Romeinse Rijk werd, was er het huis van Batiatus.

lees verder
Sneeuwwitje - A-Film

Dit is een nieuwe versie van het klassieke gelijknamige sprookje. Critici omschreven Sneeuwwitje als ‘een komisch avontuur vol jaloezie, romantiek en verraad’.

lees verder
The Walking Dead - Het Complete Tweede Seizoen - eOne

Het is een van de spraakmakendste series op dit moment: The Walking Dead.

lees verder
Jaws - Universal Pictures

Het honderdjarige bestaan is voor Universal Pictures aanleiding om dit jaar een aantal niet eerder verschenen films op Blu-ray uit te brengen.

lees verder
Black Gold - Benelux Film Distributors

Black Gold is een avonturenfilm van Jean-Jacques Annaud die eerder furore maakte met Seven Years in Tibet en The Name of the Rose.

lees verder
Outpost Black Sun - Splendid Film

Een bataljon Nazi-soldaten is onsterfelijk gemaakt en neemt het op tegen een special forces-team. De man achter deze gruwel is oorlogsmisdadiger Klausener.

lees verder
Of Woman And Horses - FilmFreak

Ondanks haar talent lukt het de boerendochter Gracieuse niet om door te breken in een wereld waar snobistische paardentrainers het voor het zeggen hebben.

lees verder
The Company Men - Dutch Film Works

Dit hedendaagse drama gaat over de veranderingen na een ontslag. De film werd geroemd vanwege de humor en inlevingsvermogen.

lees verder