Previews - Games

Streetfighter X Teken - Global Distributie/Capcom

Twee concurrerende vechtgames die het tegen elkaar opnemen in een nieuwe titel. Vechters uit Tekken van Namco Bandai en Streetfighter van Capcom beginnen aan een epische vechtreeks.

lees verder
Kid Icarus: Uprising - Nintendo

In 1986 verscheen Kid Icarus voor de eerste keer op een Nintendo-spelcomputer. Op de NES beleefde de held zijn eerste avontuur. 26 jaar later maakt Icarus zijn debuut op de Nintendo 3DS.

lees verder
Total War Shogun 2 Fall Of The Samurai - SEGA

De zelfstandige uitbreiding voor de pc-game Total War: SHOGUN 2 speelt zich 400 jaar na het origineel af. Fall Of The Samurai maakt gebruik van het Japan uit de negentiende eeuw.

lees verder
Back To The Future: The Game - Koch Media

Back To The Future: The Game verscheen vorig jaar in verschillende delen voor onder meer de iPad. Koch Media brengt al deze delen in een fysieke vorm uit.

lees verder
Twisted Metal - Sony Computer Entertainment CLD

De bendes Clowns, Skulls, Preachers en de Dolls nemen het tegen elkaar op in bizarre weggevechten. Een groot gedeelte van de actie komt op de voertuigen terecht.

lees verder
PokéPark 2: Wonders Beyond - Nintendo

Vier Pokémon-personages (Pikachu, Unova: Oshawott, Snivy en Tepig) spelen de hoofdrol in dit spel. Het doel is een verdwenen Pokémon uit de greep van een mysterieuze wereld te bevrijden.

lees verder
Yakuza: Dead Souls - SEGA

Dit keer is de Japanse gangsterreeks gesitueerd in Kamirocho Tokio, een stad aangevallen door zombies. Het spel wordt verteld door de ogen van vier personages.

lees verder
Ninja Gaiden 3 - CLD

De geweldenaar Ryu Hayabusa is terug. In het derde deel uit de Ninja Gaiden-trilogie neemt hij het met zijn zwaard weer op tegen allerlei demonen.

lees verder
Ridge Racer Unbounded - Namco Bandai

De Ridge Racer-licentie is niet meer weg te denken uit de game-industrie. Bij de lancering van elk nieuw platform is deze racegame aanwezig.

lees verder
Mass Effect 3 - Electronic Arts

Wat ooit begon als exclusieve Xbox 360-titel is inmiddels uitgegroeid tot een consolebreed fenomeen. Het derde deel uit deze sciencefiction actie-rpg Mass Effect is het sluitstuk van de trilogie.

lees verder